Video: Kasper Hämäläinen avasi maalitilinsä Tsekin liigassa – viimeisteli koomisesti sukukalleuksillaan

Video: Kasper Hämäläinen avasi maalitilinsä Tsekin liigassa – viimeisteli koomisesti sukukalleuksillaan

Tsekin liigan Jablonecia edustava Kasper Hämäläinen teki uransa avausmaalin Tsekin liigassa. Viimeistelyn hän hoiti sukukalleuksillaan.

Huuhkajien entinen hyökkääjä Kasper Hämäläinen siirtyi Tsekin liigan FK Jablonecin paitaan syyskuussa ja maanantai-iltana Hämäläinen pääsi iskemään ensimmäisen maalinsa heidän riveissään.

Jablonec kohtasi kotikentällään sarjajumbo Pribramin eikä jättänyt epäselvyyksiä paremmuudestaan. Ottelu päättyi Jablonecin 4-0-voittoon ja Hämäläinen sai kunnian niitata loppulukemat tulostaululle.

Maali syntyi 81. minuutilla ja oli tekotavaltaan hieman poikkeuksellinen. Hämäläinen juoksi luukulle viimeistelläkseen joukkuetoverinsa keskityksestä. Tässä ei sinänsä ole tietenkään mitään ihmeellistä, mutta keskitys oli korkeudeltaan hivenen haastava.

Pallo tuli liian korkeana, jotta Hämäläinen saisi jalkaa väliin ja aivan liian matalana, jotta hän olisi enää ehtinyt asemoitumaan tarpeeksi alas puskeakseen. Joten Hämäläinen laittoi niin sanotusti kroppaa likoon ja yritti saada vain sääntöjen puitteissa laillisen osuman palloon. Näin tapahtuikin, sillä Hämäläinen päätyi viimeistelemään sukukalleuksillaan

Kasper Hämäläinen pistää kroppaa likoon tehdäkseen maalin:

Katso myös: Video: Maalivahti iski lisäajan lisäajalla tasoitusmaalin Saudi-Arabian pääsarjassa

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut