Video: Käsipallon MM-kisoissa nähtiin jäätävä rankkarimaali – tästä ei kierre enää parane

Video: Käsipallon MM-kisoissa nähtiin jäätävä rankkarimaali – tästä ei kierre enää parane

Käsipallon MM-kisoissa nähtiin todella komea rankkarimaali, kun Angolan Edvaldo Esmael Ferreira upotti pallon sisään älyttömällä kierteellä.

Ruotsin ja Angolan välisessä MM-kisaottelussa iskettiin yksi harvinaisen komea maali, kun vierasjoukkue sai rankkarin seitsemästä metristä. Edvaldo Esmael Ferreira päättikin yrittää sellaista kikkaa, jota Ruotsin maalivahti ei todellakaan osannut odottaa.

Yleensä pallon taakse laitetaan hurjasti voimaa tai ainakin heitto suunnataan lattiaa kohti, jolloin torjuminen olisi mahdollisimman vaikeaa. Angolan Ferreira ei kuitenkaan laittanut pallon taakse juurikaan voimaa, mutta sitäkin enemmän kierrettä, sillä miehen heitto kiersi vastustamattomasti ohi Ruotsin maalivahdin.

Angolalle osuma jäi lopulta laihaksi lohduksi, sillä Ruotsi pyyhälsi selvään 37-19-voittoon. Ruotsi on nyt voittanut kaikki kolme ensimmäistä otteluaa, joten maa johtaa lohkoa kuudella pisteellä. Toisena on Unkari, joka on kerännyt viisi pistettä.

Angola on lohkossa toiseksi viimeisenä kahdella pisteellä. Tosin ne tulivat sensaatiomaisella voitolla Qatarista, joten joukkueen turnausta voidaan pitää toistaiseksi positiivisena yllätyksenä.

Käsipallon MM-kisoissa nähtiin huikea rankkarimaali

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!

Jaa tämä:

Aiheeseen liittyvät julkaisut