Video: Tennishistorian omituisin lääkinnällinen aikalisä? – venäläispelaaja turhautui ja raapi itsensä vereslihalle

Daria Kasatkina lääkinnällinen aikalisä / Pallomeri.net

Birmingham Classic -tennisturnauksessa nähtiin ehkä historian oudoin lääkinnällinen aikalisä, kun Daria Kasatkina raapaisi itseään.

Englannin Birminghamissa pelatun Birmingham Classic -turnauksen finaaliottelussa Venäjän Daria Kasatkinan ja Tunisian Ons Jabeurin välillä nähtiin hyvin erikoinen tilanne.

Toisen erän aikana Kasatkina hävisi jälleen yhden pisteen ja sen jälkeen viestitti ilmeisesti tukijoukkojensa suuntaan, että peli ei ole etenemässä kovinkaan hyvin. Kasatkina kuristi itseään ilmeisesti viitaten paineen alla tukehtumiseen ja kiukuspäissään tehosti reaktiotaan raapaisemalla itseään kaulasta.

Tämän tuloksena ottelu keskytyi, kun Kasatkina totesi, että lääkinnällinen aikalisä olisi tarpeen, sillä hän raapaisi kaulansa vahingossa aivan vereslihalle. Näin päästiin todistamaan hämmentävää hetkeä, kun lääkintähenkilökunta hoiti Kasatkinan kaulassa olevia jälkiä varmistaen, etteivät ne vuoda verta. Kasatkina pääsi onneksi jatkamaan peliä, mutta tuloksena oli kuitenkin lopulta tappio erin 5-7, 4-6.

Daria Kasatkina raapaisee itseään ja tuloksena on ehkä tennishistorian erikoisin lääkinnällinen aikalisä:

https://twitter.com/tennis_gifs/status/1406610149855305736

Katso myös: Video: NBA-lupausten testeissä nähtiin historian kovin pompputulos