Video: Karri Rämö fyysisenä pelotteena – ajoi Rögle-hyökkääjän kylmäksi

Karri Rämö SHL taklaus - pallomeri.net

Djurgårdenin ja Röglen välinen SHL-kamppailu tarjoili tiistaina todellisen viihdepläjäyksen, jossa oman panoksensa peliin toi myös kotijoukkueen maalivahti Karri Rämö.

Aiemminhan jo uutisoimme Röglen 18-vuotiaan Nils Höglanderin tekaisemasta maagisesta ilmaveiviosumasta.

Mikäli et ole vielä nähnyt kyseistä suoritusta, kannattaa se todellakin katsoa; kyse ei nimittäin ole ihan perinteisimmästä, ”normaalista” ilmaveivistä, sillä Höglander toi siihen oman mausteensa veivaamalla puolustajan samalla kahville.

Katso tilanne: Video: SHL:ssä nähtiin uskomaton osuma – ensiksi pakki kahville ja sitten kiekko ilmaveivillä sisään

Samaisessa ottelussa tapahtui myös lisää puhuttaneita asioita, kun Djurgårdenin Jesper Pettersson puski päällään Röglen Leon Bristedtiä. SHL tiedotti keskiviikkona, että Pettersson on asetettu teon tiimoilta kurinpitokäsittelyyn.

Eikä kahta ilman kolmatta, sillä matsi tarjoili myös Karri Rämön toimesta hieman totutusta poikkeavan maalivahtisuorituksen, kun suomalaisveskari kävi ajamassa kiekkoa tavoitelleen Rögle-hyökkääjä Daniel Zaarin kylmäksi.

Itse ottelu päättyi vierasjoukkue Röglen 1-5-voittoon. Skånelaisseura on 15 pelatun ottelun jälkeen SHL:n sarjataulukon kakkosena, tasapisteissä yhden ottelun vähemmän pelanneen Frölundan kanssa.

Karri Rämö antoi fyysisyyttä:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen C More Sportin Twitterissä.


Joukkueet: ,