Ässät antoi kenkää Ari-Pekka Selinille – Karri Kivi palaa seuran päävalmentajaksi

Karri Kivi Ässät

Porin Ässät tiedottaa erottaneensa valmentajansa Ari-Pekka Selinin. Seuran mestaruuteen luotsannut Karri Kivi palaa päävalmentajaksi.

Porin Ässät tiedotti tiistaiaamuna erottaneensa päävalmentaja Ari-Pekka Selinin sekä apuvalmentaja Pasi Arvosen.

– Olen todella todella pettynyt, että jouduimme tähän tilanteeseen. Emme ole onnistuneet saavuttamaan asetettuja tavoitteitamme urheilulliseen menestykseen liittyen ja meidän oli tehtävä tämä muutos, Ässien toimitusjohtaja Mikael Lehtinen kommentoi seuran tiedotteessa.

Hetkeä myöhemmin Ässät tiedotti, että Karri Kivi palaa seuran päävalmentajan pestiin loppukauden mittaisella sopimuksella. Kiven ohella valmennusryhmän muodostavat aiempaan valmennusryhmään kuuluneet Saku Martikainen, Timo Turunen ja Jaakko Rosendahl.

Kivi voitti Ässissä Suomen mestaruuden kaudella 2012-2013 ja on ollut poissa valmennustöistä saatuaan potkut Ilveksestä syksyllä 2019.

– Karri Kivi oli vaihtoehdoistamme paras tilanteeseemme. Uskomme, että Karri pystyy omalla johtamisellaan ja kokemuksellaan selkeyttämään tilannettamme ja vapauttamaan suorittamista parantavaa energiaa joukkueessa. Karrilla on hyvä paineensietokyky ja malttia, jota muutostyössä aina tarvitaan. Hän on nähnyt Ässissä monia vaiheita, tunteiden kaikki ääripäät ja tietää mihin tulee mukaan, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula toteaa seuran tiedotteessa.

Kivi aloittaa Ässien päävalmentajan tehtävässä keskiviikkona 24. marraskuuta.

Tsekkaa myös: Video: Jokerit-pelaajien koominen keskusteluhetki jäähyaitiossa tappeluiden jälkeen – ”Hävisin ihan pystyyn”


Pelaajat:
Joukkueet: