Ilves painoi paniikkinappulaa – Karri Kivi sai kenkää

Karri Kivi

Liigan hännille ajautunut Ilves tiedottaa tehneensä kovan ratkaisun. Päävalmentaja Karri Kivi sää väistyä ja Jouko Myrrä hyppää kriisijoukkueen ruoriin.

Ilves tiedottaa, että päävalmentaja Karri Kivi on saanut potkut. Joukkueen vetovastuun ottaa Jouko Myrrä, joka on toiminut Ilveksen liigajoukkueen apuvalmentajana kaudesta 2016-2017 lähtien.

Myrrän välittömästi voimaan astuva päävalmentajasopimus kattaa kaudet 2019-2021. Myrrän johtamassa valmennusryhmässä jatkavat Olli Salo, maalivahtivalmentaja Markus Korhonen ja fysiikkavalmentaja Juha Koskela.

– Joukkueen pelillinen ilme, pelikuri ja puolustuspelaaminen ovat olleet hukassa liigakauden alettua, ja siksi päädyimme tekemään muutoksen. Meillä on kova luotto joukkueeseemme ja siihen, että Jouko Myrrä päävalmentajana yhdessä muun valmennusryhmänsä kanssa on oikea mies palauttamaan Ilveksen peli-identiteetin, mikä mahdollistaa myös paremman urheilullisen menestyksen, kommentoi Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela seuran tiedotteessa.

– Ilves-Hockey Oy haluaa kiittää Karri Kiveä viimeisten kolmen ja puolen vuoden aikana Ilveksen eteen tehdystä työstä. Hänellä on ollut tärkeä rooli seuran ja joukkueen toimintatapojen kehittämisessä, kommentoi puolestaan toimitusjohtaja Risto Jalo.

Yllättävä uutinen sai myös Ilveksen nettisivut kaatumaan.

Tsekkaa myös: Sebastian Aho osui kahdesti Washington Capitalsia vastaan


Pelaajat:
Joukkueet: