Video: Karpaty-pelaajalle tehtiin mainio källi – riisui paitansa tuuletuksessa, katsoja nyysi paidan

Andrii Bey Karpaty Halych / Pallomeri.net

Karpaty Halychin Andrii Beylle ehti varmasti tulla kylmä hiki, kun hän maalin jälkeen riisui paitansa, mutta ei kohta enää löytänyt sitä.

Karpaty Halych voitti Dunaivitsin maalein 1-0 Ukrainan 3. tason, eli Durha Ligan lauantain kierroksella ja voittomaali jää varmasti sen viimeistelleen Andrii Beyn mieleen.

Ei toki siksi, että maali olisi niin kovin erityinen. Bey pisti pallon pussiin sinänsä aivan komealla puskulla, mutta Beylle jää varmasti mieleen se, mitä tapahtui heti maalin jälkeen.

Mainos alkaa

Bey näet tuuletti maaliaan innokkaasti, riisui pelipaitansa ja heitti sen teatraalisesti pois juhlintansa tuoksinassa. Kun kaikki rauhoittui ja hän sai tuomarilta vääjäämättömän varoituksensa, lähti Bey etsimään paitaansa, mutta ei yllätyksekseen löytänytkään sitä enää mistään.

Melko nopeasti Bey kuitenkin aavisti, että ottelua seuranneella miesjoukolla olisi jotain tekemistä asian kanssa ja hetken maaniteltuaan hän sai paitansa takaisin yhdeltä miehistä, joka oli käynyt sen maasta nyysimässä sillä välin, kun Bey päästi höyryjä maalistaan.

Karpaty Halychin Andrii Beylle tehdään tyly källi, kun hän innostuu tuulettamaan ilman paitaa:

Katso myös: Video: Seongnam-kärki otti koomisen tyhmän ulosajon – tuuletti ilman paitaa, kun alla oli jo kortti