IS: Kärpät havittelee melkoista kaappausta – Jesse Puljujärvi yritetään saada takaisin Liigaan

IS: Kärpät havittelee melkoista kaappausta – Jesse Puljujärvi yritetään saada takaisin Liigaan

Oulun Kärpät tavoittelee todellista megahankintaa ensi kaudeksi, sillä seura yrittää tosissaan hankkia NHL:ssä epäonnistunutta Jesse Puljujärveä. Asiasta uutisoi Ilta-Sanomat.

Tällä kaudella NHL:ssä yhteensä 46 ottelua pelanneen Puljujärven sopimus on katkolla kesällä eikä lähtökohdat uuden sopimuksen neuvotteluihin ole kovin kovat. Vaikka Pulju ei tekisikään uutta sopimusta Edmontonin kanssa, niin nuorukaisen pelaajaoikeudet säilyvät kuitenkin vielä seuran hallussa.

Ilta-Sanomat jysäytti torstaille melkoisen uutispommin, sillä se kertoi, että Kärpät on kiinnostunut hankkimaan Puljujärven ensi kaudeksi takaisin Raksilaan. Puljujärven saapuminen Ouluun ei olisikaan mikään mahdottomuus, vaikka hyökkääjä tekisi Edmontonin kanssa jatkosopimuksen.

Nimittäin nuorukaisen ura on sellaisessa sukelluksessa, että Oilersin organisaatiossa mietitään varmasti ratkaisuja sen suhteen, miten suomalainen saadaan kukoistukseen.

Yksi potentiaalinen vaihtoehto on Ilta-Sanomien esille tuoma lainasopimus Kärppiin, missä Puljujärvi voisi päästä jälleen rakentamaan itseluottamusta kuntoon. Tämän jälkeen hyökkääjä voisi kokeilla NHL:n valloittamista uudelleen entistä parempana pelaajana.

Puljujärvi on ehtinyt pelaamaan NHL:ssä yhteensä 139 ottelua, joissa on syntynyt vaatimattomat 37 tehopistettä.

Jaa tämä:

Joukkueet:
Pelaajat:

Aiheeseen liittyvät julkaisut