Kärpät teki kaksi kovaa hankintaa – Aleksi Mustonen ja Cody Kunyk tarttuivat haaviin

Kärpät-Skellefteå Skellefteå-Kärpät CHL live stream

Oulun Kärpät julkisti tiistaina kaksi merkittävää hankintaa, kun se ilmoitti tehneensä sopimuksen Aleksi Mustosen ja Cody Kunykin kanssa.

Kunyk pelasi viime kaudella HPK:n riveissä ollen joukkueen paras pistemies 49 pisteellä. Tätä ennen Liiga-pelejä on kertynyt tilille SaiPan paidassa. Nyt edessä on muutto pohjoiseen, josta mies hamuaa menestystä.

– Olen pelannut nyt muutaman kauden Liigaa, ja tiedän, että Kärpillä on joka vuosi mahdollisuus taistella mestaruudesta. Kun sopimusta tarjottiin, sitä ei tarvinnut miettiä kahdesti. Tiesin, että haluan olla osa tätä organisaatiota. Sanoisin, että olen peliä tekevä hyökkääjä, ja pystyn pelaamaan tilanteessa kuin tilanteessa. Teen kaikkeni antaakseni joukkueelleni mahdollisuuden voittaa joka ilta, Kunyk totesi Kärppien tiedotteessa.

Toinen uusi hankinta on Aleksi Mustonen, joka pelasi viime kaudella Pelicansin sekä Färjestadin riveissä. Liigassa Mustonen ehti tekemään 26 tehopistettä, kunnes edessä oli siirto Färjestadiin loppukaudeksi. Ruotsin reissu jäi kuitenkin vain loppukauden mittaiseksi, koska nyt edessä on paluu Suomeen.

Mainos alkaa

Kärpät teki Kunykin kanssa yksivuotisen sopimuksen, kun taas Mustosen pahvi kestää kevääseen 2022 asti.


Pelaajat: ,