Kärpät-Salzburg ilmaiseksi netistä – tässä live stream matsiin!

Kärpät-Salzburg ilmaiseksi netistä – tässä live stream matsiin!

CHL:ssä pelataan tiistai-iltana puolivälierien toiset osaottelut. Kärpät-Salzburg -matsiin on tarjolla ilmainen live stream!

CHL live stream:

CHL:n virallinen yhteistyökumppani NordicBet lähettää kaikki ottelut suorana lähetyksenä ilmaiseksi.

Moni asia voi muuttua maailmassa, mutta suomalaisten intohimo ja rakkaus jääkiekkoon pysyy. Eurooppalaiseen kiekkoon on tuonut runsaasti uutta puhtia CHL, eli jääkiekon Mestarien liiga, ja sarjan etenemistä voit seurata suorien NordicBetin jääkiekko-streamien avustuksella.

Jotta pääset nauttimaan kattavasta live stream tarjonnasta, tarvitset NordicBetille rekisteröidyn pelitilin sekä pelitilille vähintään 1 € saldon. Mikäli et vielä ole NordicBetin asiakas, voit avata pelitilin TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!

Ennakko: Kärpät-Salzburg

Oululaisten viime viikon vierailu Itävaltaan ei sujunut varmastikaan aivan käsikirjoituksen mukaan, sillä selvänä ennakkosuosikkina ottelupariin lähtenyt kärppälauma joutui poistumaan Salzburgista 2-3-tappio niskassaan.

Ottelu näytti jo päättyvän tasapeliin, mutta John Hughesin osuma vain 23 sekuntia ennen päätössummeria löi vieraat etulyöntiasemaan tiistaina edessä olevaa toista osaottelua silmällä pitäen.

Kärpät on tällä kaudella ollut kuitenkin äärettömän vahva kotijoukkue, joten onkin selvää, että edellisottelun tuloksesta huolimatta ennakkosuosikkeja on vain yksi: Oulun Kärpät.

On mielenkiintoista nähdä, millä taktiikalla vierasjoukkue tulee tiistain otteluun. Lähdetäänkö johtoasemaa jotenkin puolustelemaan, vai yritetäänkö sitä kasvattaa? Jos vaihtoehto on ensimmäinen, edessä on pitkät 60 minuuttia Raksilassa.

Oulussa pelattava matsi alkaa tiistaina klo 19:00,  ja se näkyy suorana lähetyksenä C Moren sekä ilmaisen NordicBet LiveStream-palvelun kautta.

Alla 1. osaottelun parhaat palat.

Puolivälierien ohjelma – 2. osaottelut:

Tiistai 11.12. klo 18:00 Plzen-Skellefteå

Tiistai 11.12. klo 19:00 Frölunda – Kometa Brno

Tiistai 11.12. klo 19:00 Kärpät-Salzburg

Tiistai 11.12. klo 19:00 Malmö-München

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut