Kärpille kova vahvistus – Oskar Osala loppukaudeksi Ouluun

Oskar Osala Kärpät Liiga / Pallomeri.net

Oulun Kärpät teki todella kovan vahvistuksen hyökkäykseensä, kun Oskar Osala teki seuran kanssa loppukauden kestävän sopimuksen.

Viime kaudella KHL:ssä Magnitogorskia edustanut Osala on ollut alkukauden pelaamatta missään, sillä hyökkääjä halusi antaa itsellensä aikaa ja miettiä rauhassa seuraavaa siirtoa.

Uusi joukkue löytyi lopulta Oulusta, kun hallitseva Suomen mestari Kärpät sai houkuteltua hyökkääjän takaisin kaukaloon.

– Vähän alkoi pelaaminen jo kutkuttelemaan, ja Mamba (Mikko Manner) otti yhteyttä ehkä viikko sen jälkeen kun aloitin työnhaun. Olin päättänyt, että tulevan kauden työpaikan valitsen oman arvomaailman perusteella. Päätin, että en tee päätöstä liigan tai sopimuksen euromäärän perusteella, vaan valitsen sellaisen paikan, jossa minun on hyvä olla sekä jäällä että sen ulkopuolella, Osala kertoo Kärppien tiedotteessa.

Osala tuo Kärppiin arvokasta kokemusta ja laatua, sillä olihan mies mukana viime kaudella myös Leijonien olympiajoukkueessa. Osala liittyy Kärppien vahvuuteen välittömästi ja sopimus kattaa loppukauden.


Pelaajat:
Joukkueet: