Kärpät paljasti valmennuskuvionsa – Mikko Manner jatkaa vielä vuoden, Lauri Mikkolasta seuraaja

Kärpät paljasti valmennuskuvionsa – Mikko Manner jatkaa vielä vuoden, Lauri Mikkolasta seuraaja

Oulun Kärpät tiedotti keskiviikkona valmennuskuvioistaan. Mikko Manner on tehnyt vuoden jatkosopimuksen, jonka jälkeen Lauri Mikkola perii vetovastuun.

Liigan kestomenestyjä Oulun Kärpät on tiedottanut tulevien kausien valmennustiiminsä. Nykyinen tiimi vielä kauden 2020-2021, jonka jälkeen Mikko Manner väistyy päävalmentajan paikalta.

Kärpät tiedotti samalla tehneensä nykyisen apuvalmentajan Lauri Mikkolan kanssa päävalmentajasopimuksen koskien kausia 2021-2023.

– Olen erittäin otettu seuran luottamuksesta minua kohtaan. Pitkän polun olen Kärpissä kulkenut ja sellainen pienen pojan unelma toteutuu, kun pääsee viimein päävalmentajan paikalle. Nöyrin mielin tehtävään käsiksi, mutta aikaa sen alkamiseen on vielä paljon, ja on tärkeää, että nyt elää ihan vain tätä hetkeä ja kerää lisää tietotaitoa, Mikkola kommentoi sopimusta seuran tiedotteessa.

Tiimin muiden jäsenien sopimuksien pituudet julkistettiin myös. Joukkueenjohtajana ja maalivahtivalmentajan toimivan Ari Hillin sekä fysiikkavalmennuksesta vastaava Samppa Jaakkolan sopimukset ovat voimassa kevääseen 2023 asti.

Videovalmentaja Santeri Hillin sopimus kattaa kauden 2020-2021 loppuun asti ja apuvalmentaja Toni Sihvosella on sopimus ensi kaudesta sekä optio kausista 2021-2022 ja 2022-2023.

Uutena valmennustiimiin liittyy Ville Mäntymaa kevääseen 2023 asti ulottuvalla sopimuksella. Mäntymaa jatkaa A-nuorten päävalmentajana vielä kaudella 2020-2021.

– Mikko Mannerin sopimuksen varmistuttua halusimme jatkoa seuran valmennustyölle. Pitkän valmennushistorian omaava Lauri Mikkola oli selkeä valinta jatkamaan valmennustyötä Mannerin jälkeen. Lauri on yli 15 vuoden ajan valmentanut Kärpissä ja pitkäjänteisesti kehittänyt itseään valmentajana. Seuran kannalta on tärkeää, että yhtä lailla kuin pelaajia viedään eteenpäin, myös valmentajapolku on seurassa hyvällä mallilla. Jatkuvuutta Mikkolan valmennustiimiin tuo Ari Hillin mittava kokemus. Ari on toiminut Kärpissä useiden eri huippuvalmentajien kanssa. Ville Mäntymaa, joka on tehnyt A-nuorissa erinomaista työtä, oli luonteva valinta apuvalmentajaksi. Toni Sihvosen ammattitaito tulee täydentämään tämän yhtälön, urheilutoimenjohtaja Harri Aho taustoittaa seuran tiedotteessa.

Tsekkaa myös: Joonas Korpisalo sai penkkikomennuksen – valmentaja kyllästyi jatkuvaan riehumiseen

Jaa tämä:

Joukkueet:

Aiheeseen liittyvät julkaisut