Kärpät hankki kovan vahvistuksen puolustukseen – Libor Sulak sopimukseen

Kärpät

Oulun Kärpät julkisti perjantaina kovan luokan kaappauksesta, kun seura ilmoitti tehneensä yksivuotisen sopimuksen tshekkiläisen Libor Sulakin kanssa.

Sulak muistetaan Liigasta sekä Pelicansin että KooKoon paidassa, missä jälki on ollut kovaa. Puolustaja on ollut tuttu näky myös Tshekin maajoukkueessa.

– Libor on kansainvälisen tason pelaaja, joka on esiintynyt MM-kisoissa ja alkaa olla jo vakiokalustoa EHT:llä. Hän on erittäin tervetullut lisä meidän nopeaan pelitapaan, joka vaatii hyvää luistelua ja liikkuvuutta. Hän on meille tuttu pelaaja Liigasta, ja hän on jo osoittanut olevan huippupelaaja tässä sarjassa, kommentoi Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho tiedotteessa.

Mainos alkaa

Kesken viime kauden KHL:stä KooKooseen saapunut Sulak 31 ottelussa 16 tehopistettä. Edelliskaudella Sulak pääsi myös haistelemaan NHL-pelien maailmaa, kun tilille kertyi kuusi ottelua Detroit Red Wingsissä.

– Kärpät on yksi parhaista organisaatioista koko Euroopassa. Tämä on oikea askel minulle, sillä pidän joukkueen tyylistä ja tavasta pelata. Liiga on minulle hyvä sarja, sillä siellä pelataan nopeaa ja fyysistä peliä, sekä lauotaan paljon, Sulak toteaa Kärppien nettisivuilla.