Karmea farssi! Neljän miljoonan Kärpät lähti kesälomille Liigassa

Kärpät

Kärpät joutui pettymään pahemman kerran torstaina, kun joukkue kärsi kotikaukalossa nöyryyttävän tappion KooKoolle.

Kärppien kausi päättyi totaaliseen fiaskoon Liigassa, sillä sarjan isoimpiin kuuluvalla pelaajabudjetilla operoiva oululaisjoukkue tippui jo säälipleijareissa ulos. Kärppien pudotuspelitaival käynnistyi voitolla KooKoosta, mutta vieraissa tuloksena oli tappio.

Kolmas ottelu pelattiin Oulussa, mutta tämäkään ei seuraa pelastanut. KooKoo otti heti avauserässä luulot pois, kun se karkasi 2-0-johtoon. Lisää tuli toisessa erässä, kun johto kasvoi jo kolmeen maaliin. Vain hetkeä myöhemmin paukkui lisää, kun KooKoon Axel Ottosson iski jo numeroiksi 4-0.

Vierasjoukkue ei antanut mitään armoa, vaan painoi lisää kaasua koneeseen. Päätöserään lähdettiinkin murskaavassa KooKoon 5-0-johdossa.

Kärppien tähtipelaajat olivatkin täysin paperia läpi kamppailun, eikä 3. erä tuonut tähän muutosta, vaan tähtisikermälle koitti todella aikainen kesäloma.

Toinen puolivälieriin selviävä joukkue on puolestaan Ässät, joka kaatoi TPS:n numeroin 2-1. Tämä tarkoittaa sitä, että KooKoo kohtaa puolivälierissä Tapparan ja Ässät puolestaan Ilveksen.


Joukkueet: