Video: Melkoinen jäähysuma – Kärpät otti kolme rangaistusta kolmeen sekuntiin

Mikko Manner Kärpät / Pallomeri.net

Kärpät jäähyili hurjaa tahtia ottelussa JYP:iä vastaan, kun joukkueelle tuomittiin kolme rangaistusta yhtä moneen sekuntiin.

Kärpät kävi hakemassa Jyväskylästä vierasvoiton kaadettuaan JYP:n maalein 3-6, mutta Kärppien kannalta peli olisi voinut lähteä avauserässä väärään suuntaan, sillä heiltä nähtiin melko poikkeuksellinen jäähysuma.

Kaikki alkoi, kun Mikko Niemelälle vihellettiin varsin kyseenalaisen oloinen kaksiminuuttinen kiinnipitämisestä. Seuraavassa aloituksessa Ludwig Byström puolestaan veti vastustajaa poikittaisella mailalla ja tuomaristo passitti hänet istumaan estämisestä.

Jäähyjen välillä ehti kulua vain kolme sekuntia, mutta ennen kuin peli pääsi jatkumaan, niin raitapaidat lähettivät vielä Taneli Ronkaisenkin jäähyaitioon. V

Mainos alkaa

iimeisen rangaistuksen syynä oli toimihenkilön sopimaton käytös tuomaria kohtaan, eli oletettavasti Kärppien päävalmentaja Mikko Mannerin pinna paloi tuomarin kanssa ja näin hän mitä ilmeisimmin hoiti joukkueelleen lisäjäähyn tapettavaksi.

Kärpät selvitti alivoimat moitteetta ja painoi JYP:n toisessa erässä aivan siltaan. Kolmannessa erässä Kärppien ote hiukan herpaantui ja JYP pääsi vielä kahden maalin päähän, ennen kuin Kasper Puutio ampui liigauran ensimmäseillä maalillaan taululle illan loppulukemat.

Kärpät ottaa kolme rangaistusta kolmeen sekuntiin:

Katso myös: Video: SaPKo-hyökkääjälle neljän ottelun pelikielto – kolautti vastustajaa suoraan kupoliin


Joukkueet: