Video: Raksilassa nähtiin todellinen trilleri – Kärpät kaatoi HIFK:n jatkoajalla

Kärpille Kärpät

Oulun Kärpät aloitti välierät voitolla, kun hallitseva Suomen mestari nousi kahden maalin takaa rinnalle ja lopulta ohi.

HIFK sai välieräsarjan avausotteluun mahtavan startin, kun Juho Keränen ja Juha Jääskä veivät maaleillaan helsinkiläiset erätauolle 2-0-johdossa.

Kärppien kiri käynnistyi toisessa erässä, kun Sami Anttila laukoi tärkeän kavennusmaalin. HIFK:n puolustus näytti kuitenkin taistelevan isoa ryöstöä Oulusta, kunnes kotiyleisö repesi lopulta liitoksistaan. Isäntien sankarina oli Aleksi Heponiemi, jonka laukaus pelasti Kärpät jatkoajalle.

Jatkoajalla tempo kasvoi aivan äärimmilleen ja maalipaikkoja nähtiin molemmissa kenttäpäädyissä. HIFK:lla oli loistavia paikkoja naulata ottelu, mutta kun et itse tee, niin kaveri tekee. Kotijoukkueen ratkaisijaksi nousi Tino Metsävainio, joka pääsi nautiskelemaan kiekon ohi Atte Engrenin. HIFK-vahti oli osuman edessä täysin voimaton, sillä Kärppien maali syntyi kahdella nollaa vastaan -hyökkäyksen päätteeksi.

Mainos alkaa

Välieräsarja saa jatkoa perjantaina, kun joukkueet kohtaavat Helsingissä. Kolmas ottelu on puolestaan luvassa jo lauantaina, kun joukkueet palaavat Raksilaan.

Kärpät nappasi voiton todellisen trillerin päätteeksi

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Instagramista!


Joukkueet: ,