Kärpät teki hurjan kaappauksen – Juho Lammikko siirtyy NHL:stä Liigaan

Kärpät teki hurjan kaappauksen – Juho Lammikko siirtyy NHL:stä Liigaan

Oulun Kärpät julkaisi perjantaina todella kovan hankinnan, sillä Leijonissa MM-kultaa voittanut Juho Lammikko teki seuran kanssa yksivuotisen sopimuksen.

23-vuotias Lammikko pelasi viime kaudella Florida Panthersin organisaatiossa, jossa tilille kertyi yhteensä 40 NHL-ottelua. Miehen kevät huipentui maailmanmestaruuteen Leijonissa.

– Koen, että minun pitää kehittyä pelaajana, ja Kärpät on tällä hetkellä paras vaihtoehto minulle. Olen kuullut paljon hyvää organisaatiosta. Siellä on hyvä valmennus ja pelaajana siellä on hyvät mahdollisuudet kehittyä, Lammikko toteaa Kärppien tiedotteessa.

Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho on mielissään uudesta hankinnasta. Onhan Lammikolla vielä uran parhaimmat vuodet edessä, vaikka tilillä on jo nyt NHL-kokemusta.

– Tiedossa oli, että hyökkääjää haetaan, ja nyt kun Juho tuli nimenä esiin ja päätti palata Eurooppaan, niin tietenkin olimme kiinnostuneita. Kyseessä on tuore MM-kultamitalisti, joka on jo uransa alkuvaiheessa osoittanut, että pystyy pelaamaan myös NHL:ssä, Aho toteaa Kärppien nettisivuilla.

Jaa tämä:

Joukkueet:
Pelaajat:

Aiheeseen liittyvät julkaisut