Kärpät hankki tutun pelaajan – Juhamatti Aaltonen siirtyy loppukaudeksi Ouluun

Juhamatti Aaltonen Kärpät

Oulun Kärpät ilmoitti uudesta pelaajahankinnasta heti maanantain kärkeen, kun seura kertoi kiinnittäneensä Juhamatti Aaltosen loppukauden kestävällä sopimuksella.

Viime keväänä Kärpissä pelannut Aaltonen on ollut alkukauden pelaamatta, mutta nyt vihdoin löytyi pelipaikka, kun oululaisseura kiinnitti taiturin loppukauden kestävällä pahvilla.

Vaikka Aaltonen ei ole saanut tällä kaudella pelejä alle, niin kunto on miehen omien sanojen mukaan hyvä.

– Kyllä tässä hyvässä kunnossa ollaan, eli siitä ei ainakaan jää homma kiinni! Pelikunto tulee tietenkin vain pelaamalla. Tosi hyvillä fiiliksillä olen tulossa Ouluun. Viime keväänä hommat jäivät vähän kesken, niin tullaan nyt viimeistelemään ne, Aaltonen toteaa Kärppien tiedotteessa.

Kärpille uusi hankinta tuli ajankohtaiseksi, kun Jesse Puljujärvi allekirjoitti NHL-sopimuksen. Se tarkoittaa sitä, että tähtipelaaja siirtyy todennäköisesti vielä tämän vuoden puolella rapakon taakse.

– Siinä vaiheessa, kun Jesse Puljujärvi teki NHL-sopimuksen, oli selvää, että hankimme siihen kärkeen vielä hyökkääjän. Nyt kun Jessen lähtö joukkueesta lähestyy, niin Juhamatti Aaltonen tuttuna pelaajana oli kärkinimenä, kun käytiin vaihtoehtoja läpi, Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho toteaa tiedotteessa.


Pelaajat:
Joukkueet: