Kärpät-HPK 20.4. klo 17:00 – Ottelu näkyy lauantaina ilmaiseksi TV5:ltä

Kärpät-HPK Liiga

Kärpät-HPK-finaalisarja käynnistyy lauantaina, kun joukkueet taistelevat ensimmäisestä kiinnityksestä Raksilassa klo 17:00 alkaen.

SM-liigan finaalit 2019 – kaksi ensimmäistä ottelua näkyy TV5-kanavalta

Liiga-kausi huipentuu finaaleihin, jotka käynnistyvät Oulusta. Kärppien finaalipaikkaa ei voi pitää yllätyksenä, mutta sen sijaan finaaleissa pelaava HPK on yllättänyt kaikki. Hämeenlinnalaisjoukkue on marsinnut vakuuttavasta ensiksi TPS:n yli ja tämän jälkeen Tapparan yli.

Nyt haaste on kuitenkin kovin mahdollinen, kun jo kauteen lähdettäessä suurimmaksi mestarisuosikiksi nimetty Kärpät tulee vastaan.

Lätkäfanit pääsevat nauttimaan Liiga-kiekosta myös ilmaiskanavilla, kun Kärpät-HPK-ottelusarjan kaksi ensimmäistä finaalia näkyvät ilmaiskanava TV5:llä.

Mainos alkaa

Peliyhtiö Coolbet tarjoaa uusille asiakkaille sellaisen tarjouksen, jonka avulla voi tehdä todella kovaa tiliä, mikäli Kärpät juhlii jälleen kotikaukalossa.

Näin Coolbetin uusi asiakas voi tienata 10 eurolla 100 euroa:

  1. Rekisteröidy Coolbetille TÄSTÄ LINKISTÄ ja talleta 10€ käyttämällä koodia 4XBONUS
  2. Saat pelitilillesi yhteensä 50 € pelirahaa tervetulobonuksena.
  3. Lyö kaikki 50 euroa Kärppien voitolle.
  4. Kirjoitushetkellä Kärppien voitosta saa kertoimeksi 2.00, joten voittosummaksi tulisi 100 euroa. (HUOM! Kerroin saattaa elää ennen ottelua.)
  5. Tarjous on voimassa vain asiakkaille, jotka eivät ole aiemmin lunastaneet Coolbetin ensitalletusbonusta. Bonusraha tulee kierrättää kampanjan sääntöjen mukaan.