Liiga-vihjeet: Kärpät – HIFK | La 23.10. klo 18:00

Sport Dallas JYP HIFK TPS Tappara CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Liigassa pelataan lauantaina täysi 7 ottelun kierros. Vihjeet poimitaan poikkeukselliseen aikaan kello 18 käynnistyvästä ottelusta Kärpät – HIFK.

HUOM! Tsekkaa myös kisamme: Voita NHL 22 -konsolipeli

Liiga-vihjeet lauantaille | Kärpät – HIFK

Kärpät on löytänyt pikku hiljaa uomiaan huipputason pelaamiseen, mistä todisteena on neljän ottelun voittoputki – jonka toki Pelcans katkaisi perjantaina 4-2-voitollaan. Niin tai näin, on kärppälauma noussut Liigan sarjataulukossa jo kolmospaikalle. Pisteen edellä oleva KooKoo on pelannut kaksi ottelua enemmän.

Epätasaisuudesta kärsinyt HIFK puolestaan löytyy sarjataulukon kutospaikalta.

Joukkueet kohtasivat pari viikkoa sitten Helsingissä, ja tuosta matsista Kärpät nappasi sarjapisteet 2-0-voittonsa turvin.

Nyt se pääsee pelaamaan kotiyleisönsä edessä, joten helppoa iltaa HIFK:lle ei ole luvassa. Siitä syystä kelkkamme kääntyykin kotijoukkueen suuntaan. Jopa Kärppien ML-voitosta tarjotaan sen luokan kerrointa, että se kelpaa vallan mainiosti peleille!

23.10. klo 18:00
KärpätHIFK
Vihje: Kärpät ML
Kerroin: 2,07

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!