Liiga-vihjeet: Kärpät – HIFK | La 23.10. klo 18:00

Mestis-vihjeet TUTO Sport Dallas JYP HIFK TPS Tappara CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Liigassa pelataan lauantaina täysi 7 ottelun kierros. Vihjeet poimitaan poikkeukselliseen aikaan kello 18 käynnistyvästä ottelusta Kärpät – HIFK.

HUOM! Tsekkaa myös kisamme: Voita NHL 22 -konsolipeli

Liiga-vihjeet lauantaille | Kärpät – HIFK

Kärpät on löytänyt pikku hiljaa uomiaan huipputason pelaamiseen, mistä todisteena on neljän ottelun voittoputki – jonka toki Pelcans katkaisi perjantaina 4-2-voitollaan. Niin tai näin, on kärppälauma noussut Liigan sarjataulukossa jo kolmospaikalle. Pisteen edellä oleva KooKoo on pelannut kaksi ottelua enemmän.

Mainos alkaa:

Epätasaisuudesta kärsinyt HIFK puolestaan löytyy sarjataulukon kutospaikalta.

Joukkueet kohtasivat pari viikkoa sitten Helsingissä, ja tuosta matsista Kärpät nappasi sarjapisteet 2-0-voittonsa turvin.

Nyt se pääsee pelaamaan kotiyleisönsä edessä, joten helppoa iltaa HIFK:lle ei ole luvassa. Siitä syystä kelkkamme kääntyykin kotijoukkueen suuntaan. Jopa Kärppien ML-voitosta tarjotaan sen luokan kerrointa, että se kelpaa vallan mainiosti peleille!

23.10. klo 18:00
KärpätHIFK
Vihje: Kärpät ML
Kerroin: 2,07

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!