Huoli pois, oululaiset! Kärpät etenee jatkoon CHL:ssä

Huoli pois, oululaiset! Kärpät etenee jatkoon CHL:ssä

Itävaltalainen Red Bull Salzburg antoi shokkihoitoa Kärpille CHL-puolivälierän avausosassa viime viikolla, kun EBEL-liigassa pelaava joukkue kukisti Suomen mestarin viimeisen minuutin maalilla 3-2.

Välieriin jatkavat joukkueet ratkotaan kahden ottelun yhteismaaleilla tänään tiistaina, ja ainakaan vedonlyöntiyhtiöiden mukaan oululaisten ei kannata tappiota liikaa murehtia: Kärppien voittokerroin Oulussa on esimerkiksi NordicBetillä vaivaiset 1.33, joten Kärpät on analyytikoiden mukaan etenemässä helposti jatkoon.

Myös koko turnauksen mestaruuskertoimissa Kärpät on edelleen korkealla: NordicBet antaa Kärppien mestaruudesta kertoimen 5.00. Todennäköisin CHL-mestari on kuitenkin ruotsalainen – Frölundan kerroin on vain 3.00. Göteborgilaisten taipaleen välieriin pitäisi olla vaivaton, sillä joukkue hoiteli tsekkiläisen Brnon vieraissa 4-1. Kelpo suoritus, etenkin kun muistetaan, että Brno pudotti Tapparan edellisellä kierroksella yhteismaalein 10-6.

Kaksi muuta taistoa ovat tasaisia: Pilsen-Skellefteå on avausosan jälkeen 3-3, ja Malmö pyrkii kotonaan kirimään kiinni Red Bull Münchenin yhden maalin johdon.

Kärpät-Salzburg starttaa tiistaina klo 19. Ottelu näkyy ilmaiseksi suorana lähetyksenä NordicBetin LiveStream-palvelun kautta!

CHL-KOHTEET

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut