Kärpät aloittaa finaalisarjan voitolla? Näin voit voittaa kympillä 100 euroa

Kärpät aloittaa finaalisarjan voitolla? Näin voit voittaa kympillä 100 euroa

Kärpät aloittaa finaalisarjan lauantaina kotiottelulla, kun hallitseva Suomen mestari isännöi Raksilassa upeasti finaaleihin selvinnyttä HPK:ta.

Kärppien meno ei ole ollut pudotuspeleissä kovin lennokasta, mutta sitäkin tehokkaampaa. Oululaiset eivät ole hävinneet kotikaukalossa ainuttakaan ottelua, vaan voitot ovat seuranneet toista.

HPK on sen sijaan kevään yllätysjoukkue, sillä runkosarjassa vasta viidenneksi sijoittunut HPK tiputti avauskierroksella TPS:n ja toisella kierroksella lauluun lähti Tappara. Nyt haaste on kuitenkin kevään kovin, kun vastassa on laatua pursuava Kärpät.

Finaalisarja alkaa lauantaina Raksilassa, kun kiekko tippuu jäähän klo 17:00. Peliyhtiö Coolbet tarjoaa uusille asiakkaille sellaisen tarjouksen, jonka avulla voi tehdä todella kovaa tiliä, mikäli Kärpät juhlii jälleen kotikaukalossa.

Näin Coolbetin uusi asiakas voi tienata 10 eurolla 100 euroa:

  1. Rekisteröidy Coolbetille TÄSTÄ LINKISTÄ ja talleta 10€ käyttämällä koodia 4XBONUS
  2. Saat pelitilillesi yhteensä 50 € pelirahaa tervetulobonuksena.
  3. Lyö kaikki 50 euroa Kärppien voitolle.
  4. Kirjoitushetkellä Kärppien voitosta saa kertoimeksi 2.00, joten voittosummaksi tulisi 100 euroa. (HUOM! Kerroin saattaa elää ennen ottelua.)
  5. Tarjous on voimassa vain asiakkaille, jotka eivät ole aiemmin lunastaneet Coolbetin ensitalletusbonusta. Bonusraha tulee kierrättää kampanjan sääntöjen mukaan.
Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut