Puolan EM-kenraali oli tuskainen – Karol Swiderski hajosi maalituuletuksesta, Robert Lewandowski linkutti vaihtoon

Karol Swiderski Puola

Puolan EM-kenraali aiheutti mahdollisesti todella kivuliasta rivien harventumista, kun Karol Swiderski ja Robert Lewandowski loukkaantuivat.

Puola voitti Turkin maalein 2-1 EM-kisojen kenraaliharjoituksessaan, mutta ottelun seuraukset saattoivat syödä joukkueen iskukykyä itse kisojen osalta varsin ankarasti.

Huonot uutiset alkoivat 12. minuutilla, kun Puola meni johtoon Karol Swiderskin maalilla. Itse osuma tietysti oli hyvä asia, mutta sillä oli mahdollisesti kallis hinta. Swiderski nimittäin tuuletti sen verran innokkaasti, että hän loukkaantui. Swiderski hyppäsi ilmaan ja laskeutui huonosti saaden ilmeisesti nilkkavamman. Swiderski vaihdettiin näin pois kentältä heti maalin jälkeen.

Mainos alkaa:

Vielä huonompi uutinen oli se, että joukkueen ykköstähti Robert Lewandowski joutui niin ikään jättämään pelin loukkaantumisen takia kesken. Hän linkutti vaihtoon 32. minuutilla ja mediatietojen mukaan hänellä epäillään lihasvammaa. Jos kamalin skenaario toteutuu, niin Puola menetti kahdenkymmenen minuutin sisällä molemmat avauskokoonpanon hyökkääjänsä sairastuvalle.

Puolan Karol Swiderski loukkaantuu tuulettaessaan maalia:

Katso myös: Usain Bolt loisti ja loukkaantui hyväntekeväisyyspeleissä – ensin huikea maalisyöttö, sitten paukahti akillesjänne


Pelaajat: ,
Joukkueet: