Karjala-turnaus 2018 – otteluohjelma & televisiointi

Karjala-turnaus 2018 – otteluohjelma & televisiointi

EHT-kauden ensimmäinen tapahtuma on perinteisesti Karjala-turnaus, joka on ohjelmassa 8.-11.11. Suomi aloittaa turnauksen kohtaamalla Hartwall Arenalla Venäjän.

Leijonat on jännittävän tilanteen edessä, sillä Lauri Marjamäen aika maajoukkueen peräsimessä tuli päätökseen viime keväänä ja penkin taakse hyppää Jukka Jalonen. Vuonna 2011 Suomen MM-kultaan johdattaneen Jalosen ensimmäinen testi on luvassa kotiyleisön edessä.

Jalonen nimesi turnaukseen todella mielenkiintoisen joukkueen, josta löytyy niin ensikertalaisia kuin kokeneitakin pelimiehiä. Tästä pääset tutustumaan Leijonien EHT-miehistöön!

Suomen osalta turnaus alkaa torstaina, kun vastassa on Venäjä. Perjantai on puolestaan tuttuun tapaan välipäivä ja lauantaina ohjelmassa on Tshekki-ottelu. Viikonlopun kruunu on isänpäivänä pelattava Ruotsi-kamppailu.

Karjala-turnauksen otteluohjelma:

Torstai 8.11.
klo 18:20 Tshekki – Ruotsi (pelataan Tshekissä)
klo 18:30 Venäjä – Suomi

Lauantai 10.11.
klo 13:00 Ruotsi – Venäjä
klo 17:30 Suomi – Tshekki

Sunnuntai 11.11.
klo 13:30 Tshekki – Venäjä
klo 17:30 Suomi – Ruotsi

Leijonien ottelut näet ilmaiseksi Yleltä

Leijonien EHT-otteluiden televisio-oikeudet ovat Ylellä, joka lähettää Suomen ottelut suorana lähetyksenä TV2:n ja Yle Areenan kautta. Myös turnauksen muut ottelut on mahdollisuus katsoa Yle Areenan kautta.

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut