Karim Benzema osoitti jäätäviä hermoja – iski panenka-rankkarin Man Cityn verkkoon Mestarien liigan välierässä

Karim Benzema
Kuva: Getty Images

Real Madridin tähtipelaaja Karim Benzema piti jälleen kerran joukkonsa yksin mukana otteluparissa, kun hyökkääjä osui kahdesti Manchester Cityn verkkoon.

Manchester City näytti painelevan vastustamattomasti jo finaaliin ensimmäisen osaottelun jälkeen, kun joukkue iski heti ottelun alkuun kaksi maalia. Real kuitenkin osoitti tuttua luonnetta ja kiipesi väkisin mukaan taistoon. Jälleen kerran tuttuun hyökkääjän pystyi luottamaan, sillä Benzema laukoi tärkeän 2-1-kavennuksen.

Toisella jaksolla City karkasi jälleen kahden maalin karkumatkalle, mutta tällä kertaa Vinicius Junior iski kavennuksen. Maalijuhlat jatkuivat, kun Bernardo Silva laukoi upeasti numeroiksi 4-2.

City ei kuitenkaan päässyt kahden maalin karkumatkassa toiseen osaotteluun, vaan Real nousi jälleen kerran maalin päähän. Kyseessä olikin sitten astetta upeampi osuma. Nimittäin Benzema chippasi rankkarin sisään ja iski numeroiksi 4-3.

Pep Guardiolan miehistö ei varmastikaan ole tyytyväinen esitykseen, vaikkakin voitto taskussa on ihan kiva lähteä toiseen osaotteluun. Paljon enemmän oli kuitenkin otettavissa. Finaalipaikka ratkeaa keskiviikkona 4.5., kun joukkueet kohtaavat Madridissa.

Karim Benzema panenka-rankkari Cityn verkkoon

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!


Pelaajat:
Joukkueet: