Video: Karim Benzema haukkui selän takana joukkuekaverinsa – “Älä syötä hänelle”

Karim Benzema Real Madrid / Pallomeri.net

Real Madridin Karim Benzema on aiheuttanut suuren kohun, kun ranskalaisen juttelutuokio Ferland Mendyn kanssa tuli julkisuuteen.

Real Madrid kohtasi tiistai-iltana Mestarien liigassa saksalaisen Mönchengladbachin. Ottelun loppunumerot kirjattiin 2-2, kun Real onnistui aivan loppuhetkillä nousemaan kahden maalin takaa tasoihin. Se tuskin lämmittää kovinkaan paljoa mieltä, sillä joukkue on kerännyt kahdesta ottelusta ainoastaan yhden pisteen.

Tilannetta ei helpota se, että julkisuuteen paljastuneen videon perusteella joukkueessa on suuria erimielisyyksiä pelaajien kesken.

Sosiaalisessa mediassa leviää tiistain ottelun puoliajalta kuvattu video, jossa Benzema juttelee joukkuekaverinsa Ferland Mendyn kanssa. Teksti ei ole kovinkaan mukavaa kuultavaa ainakaan Vinicius Juniorin korville.

– Hän tekee mitä haluaa. Älä syötä hänelle, kaveri. Vannon äiti kautta. Hän pelaa meitä vastaan, ranskalaissivusto Téléfoot siteeraa Benzeman sanomisia.

Espanjalaislehti AS tutki ottelun tilastoja, että ainakin syötöt Vinicius Juniorille vähenivät toisella jaksolla. Siinä, missä avaujaksolla Mendy antoi yhdeksän syöttöä brassille, niin toisen jakson lukema oli vain kolme.

Karim Benzema aiheutti kohun sanomisillaan

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!


Pelaajat:
Joukkueet: