IS: Arvostettu sveitsiläistoimittaja Kari Jalosen jatkosopimuksesta: ”SC Bernin nykyhistorian suurin virhe”

IS: Arvostettu sveitsiläistoimittaja Kari Jalosen jatkosopimuksesta: ”SC Bernin nykyhistorian suurin virhe”

Suurta arvostusta nauttiva sveitsiläinen jääkiekkotoimittaja Klaus Zaugg ei säästellyt sanojaan kuvaillessaan Kari Jalosen jatkosopimusta SC Bernin kanssa.

Suomalaisvalmentaja allekirjoitti sveitsiläisseuran kanssa kontrahdin, joka pitää häne Bernin luotsina kevääseen 2021 saakka. Zauggin mielestä tuore sopimus on kuitenkin suuri virhe.

– Nopeasti kaivattu uudistuminen on nyt lykätty puolentoista vuoden päähän. Se on SC Bernin nykyhistorian suurin virhe, Zaugg tylyttää.

– SCB Titanic höyryää täydellä vauhdilla sokeana sumun läpi ja jatkaa Kari Jalosen sopimusta. Tuleeko mahtavasta, maineikkaasta suomalaisvalmentajasta jääkiekkoilun kapteeni Smith?, Zaugg kyselee.

Kapteeni Smithillä hän viittaa Titanicin kapteenina toimineeseen Edward J. Smithiin, joka rysäytti laivan jäävuoren kautta Atlantin pohjaan vuonna 1912.

Jalonen on valmentanut Berniä kolme kautta, joiden aikana mestaruutta on päästy juhlimaan kahdesti. Kuluva kausi ei kuitenkaan ole alkanut suurseuran osalta ruusuisesti, sillä Bern löytyy 13 pelatun ottelun jälkeen sarjataulukon kahdeksannelta sijalta.

– On helpompaa pitää tuttu valmentaja kuin aloittaa alusta. SCB Titanicin komentosillalta puuttuu rohkeus aloittaa jotain uutta, ja uusi alku olisi ollut tarpeellinen, Zaugg toteaa.

Zauggin kommenteista uutisoi IS.

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut