Täysin käsittämätöntä draamaa – Karhubasket ehti luulla tasoittaneensa mielettömällä viime hetken korilla

Karhubasket-Vilpas

Miesten Korisliigassa nähtiin aivan uskomattoman dramaattinen loppuhuipennus, kun Karhubasket ehti luulla tasoittaneensa.

Kauhajoen Karhubasket hävisi Salon Vilppaalle Miesten Korisliigan kolmannen välieräottelun kotonaan pistein 90-87, eikä loppuratkaisu olisi voinut olla enää dramaattisempi.

Vilpas käytti hyvin kellosta aikaa pois ja Remy Abell heitti kolmosen sisään aivan viimeisellä sekunnilla. Abell yritti käyttää kaiken ajan, mutta ei aivan onnistunut, sillä videotarkistuksen jälkeen paljastui, että peliaikaa oli jäljellä vielä neljä kymmenystä. Vilppaan voitto näytti tässä kohtaa varmalta, mutta salolaisten sykkeet ehtivät nousta korkealle, kun Karhubasket huudatti kotiyleisöä vielä kerran.

Karhubasketin viimeinen aikalisä toi pallon Vilppaan kenttäpuoliskolle, pallo pelattiin Cameron Jonesille, joka samalla liikkeellä kääntyi, hyppäsi ilmaan ja tempaisi pallon kohti koria upottaen uskomattomalla heitolla Karhubasketin tasoituksen.

Tuomaristo kuitenkin latisti hetken päästä kotiyleisön tunnelman, sillä tilannetta tarkasteltiin videolta ja tuomiona oli, että Jonesin tasoituskoria ei laskettu, sillä peliaika ehti kulua loppuun Jones sai pallon ilmaan.

Näin Vilpas lopulta kairasi kuin kairasikin voiton Abellin kolmosella ja otti ensimmäisen voittonsa ottelusarjassa.

Remy Abell pistää voittokoriksi lopulta jääneen kolmosen sisään 0,4 sekuntia ennen peliajan loppua:

Karhubasket ehtii luulla tasoittaneensa pelin Cameron Jonesin uskomattomalla korilla, mutta kori hylättiin videotarkistuksen jälkeen:

Katso myös: Törkytemppu toi pelikiellon – Draymond Green talloi maassa maanneen vastustajan rintakehää


Joukkueet: ,