Koominen tilanne Afrikan mestaruuskisoissa – Kap Verden pelaaja ymmärsi vihellyksen väärin ja ampui vaparin sisään

Kap Verden vapaapotku / Pallomeri.net

Afrikan mestaruuskisoissa nähtiin hupaisa tilanne, kun Kap Verden pelaaja käsitti erotuomarin vihellyksen pahasti väärin.

Kap Verde voitti Etiopian Afrikan mestaruuskisojen ensimmäisen vaiheen ottelussa maalein 1-0, mutta ottelussa nähtiin jo aiemminkin maali, jota ei hyväksytty.

Tämä tapahtui 12. minuutilla, kun Kap Verdelle tuomittiin vapaapotku rangaistusalueen rajan läheisyydestä. Kaikki oli jo valmista vapaapotkun suorittamiseen, kunnes tilannetta yhä pohtimaan jäänyt erotuomari puhalsi pilliinsä ja näytti videotarkistuksen merkkiä.

Tuomari lähti astelemaan kohti kentän laidalla sijainnutta videomonitoria, kun vapariinsa keskittynyt Kap Verden pelaaja käsitti pillinvihellyksen väärin. Hän luuli saaneensa luvan vaparin ampumiselle ja pamauttikin pallon verkon perukoille. Osa pelaajista juhli maalia, kun taas osa selvästi tajusi paremmin mitä oli tapahtunut.

Tuomari vilkaisi hieman olkansa yli puoliksi hämmentyneenä, mutta ei edes pysähtynyt katsomaan mitä tapahtui, vaan jatkoi päättäväisesti matkaansa kohti videomonitoria. Tuomarin epäilykset osuivat lopulta oikeaan, sillä hän palasi kentälle antamaan punaisen kortin Etiopian pelaajalle ennen kuin määräsi vapaapotkun uusittavaksi.

Kap Verden pelaaja luuli saaneensa luvan vapaapotkulle, kun tuomari lähtee tekemään videotarkistusta:

Katso myös: Verinen tilanne La Ligassa – Real Betisin Alex Moreno potkaisi vastustajaa päähän ja sai ulosajon