Käsittämätön moka NFL:ssä – Kansas City Chiefs lähetti varusteet väärään kaupunkiin ja voi joutua luovuttamaan ottelun

Kansas City Chiefs / Pallomeri.net

Kansas City Chiefs mokasi ja lähetti varusteita väärään kaupunkiin. He joutuvat antamaan luovutusvoiton, jos varusteet eivät ehdi paikalle ajoissa.

ESPN uutisoi, että NFL-seura Kansas City Chiefs on tehnyt uskomattoman mokan matkalla vierasotteluun New England Patriotsia vastaan. Jostain syystä pelaajien varusteita sisällään pitänyt kontti ei ollut päätynyt Chiefsin matkaan lentokentältä, vaan kontti jäi koneeseen ja lähetettiin epähuomiossa jatkamaan matkaansa Newarkin lentokentälle New Jerseyyn.

Kontissa oli ESPN:n lähteiden mukaan noin 35 pelaajan pelikassit, joissa olivat heidän hartiasuojat ja kypärät. Kontti on paikallistettu ja se on matkalla New Jerseystä Bostoniin pikakuljetuksella.

Erään ESPN:n lähteen mukaan varusteiden pitäisi ehtiä noin tuntia-puoltatoista ennen pelin alkua. Pelin on tarkoitus alkaa sunnuntaina klo 23:30 Suomen aikaa. Lähteiden mukaan Chiefsin on parempi toivoa, että varusteet ehtivät ajoissa, sillä muutoin he joutuvat luovuttamaan ottelun.

Mainos alkaa

Siitä ei ole vielä tietoa, miten varusteiden puuttuminen vaikuttaa varusteitaan odottavien pelaajien alkulämmitelyyn, mutta Chiefs tiettävästi tekee kaikkensa ratkaistakseen tilanteen.

Tsekkaa myös: Video: Petteri Koponen upotti viimeisen sekunnin kolmosen ja naulasi Bayern Münchenin voiton


Joukkueet: