Video: Koskettava hetki – Suomen ja Tanskan kannattajat tekivät yhdessä kunniaa Christian Eriksenille

Parken tekee kunniaa Christian Eriksenille / Pallomeri.net

Kööpenhaminassa todistettiin upeaa yhteisöllisyyttä, kun Suomen ja Tanskan kannattajat tekivät yhdessä kunniaa Christian Eriksenille.

Suomen historian ensimmäisestä EM-kisaottelusta tuli todellinen painajainen, kun kentälle yhtäkkiä tuupertunutta Tanskan tähtipelaajaa Christian Erikseniä jouduttiin hoitamaan kentällä pitkään.

Eriksen on Euroopan jalkapalloliitto UEFA:n mukaan sairaalassa, hän on hereillä ja hänen tilansa on vakaa. Ottelun katsojat ovat kutienkin yhä stadionilla ja epätietoisuuden vallassa.

Mainos alkaa

Tämä karmaiseva tapaus toi kuitenkin kahden maan kannattajat upealla tavalla yhteen, kun sekä Suomen että Tanskan kannattajat tukivat Erikseniä ja tekivät hänelle yhdessä kunniaa.

Suomalaiskannattajat huusivat Eriksenin etunimeä ja tanskalaiset vastasivat huutamalla hänen sukunimeään. Koko Parken-stadion raikui tämän kauniin hetken ajan.

UEFA:n oli määrä tiedottaa lisää klo 20:45 Suomen aikaa, mutta kriisikokous venyi puolisen tuntia pitempään, jonka jälkeen liitto tiedotti, että molemmat joukkueet halusivat jatkaa peliä. Ottelua päätettiin jatkaa alkaen klo 21:30 Suomen aikaa.

Suomen ja Tanskan kannattajat tekevät upeasti kunniaa Christian Eriksenille:


Pelaajat:
Joukkueet: ,