Video: Rangers-pakki K’Andre Miller taikoi huikean coast-to-coast -maalin

K'Andre Miller New York Rangers

New York Rangersin puolustaja K’Andre Miller taituroi yhden NHL:n alkukauden komeimmista maaleista kuskaamalla kiekon maalilta maalille.

New York Rangers voitti Florida Panthers maalein 4-3, mutta ottelusta kiistatta tuli turhan jännä Rangersin vinkkelistä katsottuna, sillä vielä toisella erätauolla Rangers johti peliä 4-0.

Mutta toisessa erässä kaikki näytti vielä oikeinkin hyvältä ja tietynlainen symboli Rangersin ylivoimaisuudelle oli kotijoukkueen kolmas maali, jonka teki puolustaja K’Andre Miller.

Maali syntyi taitavalla ja tyylikkäällä suorituksella, joka lähti vieläpä hyvin kaukaa liikkeelle. Miller sai syötön oman maalin edustalle, otti kiekon, hilpaisi vauhtiin, eikä katsellut enää taakseen.

Kun tilaa kerran oli, niin Miller kuskasi kiekon aina Panthersin alueelle asti ja kun pakki tuli iholle, niin Miller vain nosti kierroksia. Millerin kiihdytys oli liikaa perässä rimpuilleelle vastustajalle, joten Miller ajoi maalille asti. Hän nosti kiekon kaatuessaankin komeasti yläpesään viimeistellen upean coast-to-coast -soolonsa.

New York Rangersin K’Andre Miller viimeistelee huikean coast-to-coast -maalin:

Katso myös: Video: Eetu Luostarinen osui – Floridan hurja kiri ei kuitenkaan riittänyt


Joukkueet: