Kanadalaistoimittaja näki Marko Anttilan tositoimissa ja järkyttyi – ”Hän ei osaa pelata”

jaakiekon marko anttila kanadalaistoimittaja jaakiekon mm-kisat urheilutapahtumat parhaat urheilijat Yleltä Leijonat 2019 kaikkien aikojen iihf

Arvostetun urheilumedian, The Athleticin, kanadalaistoimittaja Scott Wheeler otti Twitterissä kantaa Marko Anttilan pelaamiseen, johon mies oli perehtynyt useamman Jokereiden ottelun kautta.

Jokereiden tähtipuolustajan Mikko Lehtosen siirtyminen Torontoon sai myös toisen suomalaiskiekkoilijan parrasvaloihin, sillä Kanadassa kiinnitettiin huomiota Lehtosen seurakaveriin Marko Anttilaan.

Anttilan on Suomessa suorastaan legendan asemassa, mutta Kanadassa hyökkääjän pelaaminen ei suoranaisesti kerännyt kiitosta. Wheeler oli jopa suhteellisen ankara arviossaan.

– Jokerien hyökkääjän Marko Anttilan katsominen on kokemus. Hän ei osaa pelata. Ja tarkoitan, ettei hän todellakaan osaa pelata! Kaveri on 34-vuotias, kaksimetrinen eikä osaa luistella ja viettää pelin vain laukomalla kiekkoa ympäri jäätä, Wheeler tylyttää Twitterissä.

Mainos alkaa

– Silti hän kipparoi Suomen MM-kultaan vuosi sitten ja pelaa edelleen KHL:ssä, Wheeler jatkaa.

Wheeler on koonnut väitteensä tueksi erilaisia klippejä Anttilan edesottamuksista. Moni voisi kuitenkin hieman kyseenalaistaa toimittajan väitteet, sillä fakta on se, että Anttila teki 4. ketjun roolissa äärettömän luotettavaa työtä, minkä lisäksi runkosarjassa syntyi 11 maalia. Pudotuspeleissä Anttila puolestaan teki 6 ottelussa tehot 2+2.

Kanadalaistoimittaja ei syttynyt Marko Anttilalle


Pelaajat: