Kanadalaismeloja kärähti dopingista – käry johtuikin seksistä, sanktiot kumottiin

Kanadalaismeloja kärähti dopingista – käry johtuikin seksistä, sanktiot kumottiin

Kanadalaismeloja Laurence Vincent Lapointe kärähti viime heinäkuussa dopingista, mutta pystyi lopulta todistamaan, että seksi aiheutti käryn.

Kanadalaismeloja Laurence Vincent Lapointen maailma romahti kesällä 2019, kun hänelle kerrottiin positiivisesta dopingnäytteestä. Hänen näytteestään löytyi erittäin pieni määrä Ligandrol-nimistä yhdistettä. Ligandrol on vaikutukseltaan samankaltainen kuin anaboliset steroidit ja on Maailman antidopingtoimiston WADA:n kiellettyjen aineiden listalla.

Kansainvälinen melontaliitto ICF langetti Vincent Lapointelle neljän vuoden kilpailukiellon. Vincent Lapointe ei kuitenkaan missään vaiheessa tunnustanut käyttäneensä dopingia ja aloitti lakimiehensä kanssa tapauksen selvittämisen.

Nyt Vincent Lapointen neljän vuoden kilpailukielto on kumottu. Hän pystyi osoittamaan, että hänen dopingnäytteensä positiivisuus johtui silloisen poikaystävän ruumiinnesteistä, joten yhdiste kulkeutui häneen seksin välityksellä.

Vincent Lapointe ja hänen lakimiehensä tutkituttivat Vincent Lapointen nyt jo entisen poikaystävän hiuksen laboratoriossa. Hiusanalyysi osoitti, että Vincent Lapointen ex-poikaystävä oli todennäköisesti syyllinen melojattaren positiiviseen dopingnäytteeseen.

– Aika uskomatonta. Kesti kuukausia saada laboratoriotulokset. Lopulta tajusimme analysoida ex-poikaystävän hiusnäytteen ja testata tuotteen, jota ex-poikaystävä lopulta tunnusti käyttäneensä, Vincent Lapointen asianajaja totesi tiedotustilaisuudessa.

– ICF on hyväksynyt neiti Vincent Lapointen todisteet, joiden mukaan hän oli kolmannen osapuolen saastuttama uhri, ICF totesi tiedotteessaan.

Tsekkaa myös: Video: Viuhahtaja sekoitti pakkaa Schladmingin yöpujottelussa – Alex Vinatzer luuli tehneensä huippuajan

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut