Kanada-USA näkyy ilmaiseksi – tässä MM jääkiekon live stream

Kanada-USA Kanada-Saksa live stream mm jääkiekko

Jääkiekon MM-kisojen alkulohkovaihe huipentuu tiistaina Kanada-USA-otteluun. Tässä ilmainen live stream odotettuun taistoon.

Kanada-USA 21.5. klo 21:15 – ilmainen live stream

Kanada ja USA kohtaavat tiistai-iltana ja panoksena on vähintäänkin lohkon kakkossija. Kahden pohjoisamerikkalaisen maan kohtaamisesta on luvassa jännittävä ja laadukas mittelö, sillä pikkuveljenä pidetty USA haluaa aina näyttää parastaan Kanadaa vastaan. Maat kohtasivat myös viime vuoden MM-kisoissa, jolloin USA nappasi voiton pronssiottelussa.

Kummallakin on jalkeilla todella kova materiaali, mutta jenkit ovat ehkä jopa astetta kovemmalla nipulla liikkeellä, sillä joukkueen hyökkäyksestä löytyy täysin poikkeuksellista taitoa.

Tässä matsissa laidat tulevat varmasti rytisemään, sillä nyt haetaan jo asetelmia jatkopeleihin. Myös panoksia riittää, sillä korkeampi sijoitus saattaisi tuoda astetta helpomman vastustajan puolivälieriin.

Kaikki jääkiekon MM-kisojen ottelut näkyvät tänä keväänä ilmaiseksi. Live stream -palvelun saat käyntiin Unibet-TV:stä eikä se maksa mitään. Kunhan sinulla on aktiivinen pelitili, jossa on vähintään 1€ rahaa, niin suorat lähetykset lähtevät rullaamaan. Mikäli sinulla ei ole vielä tiliä Unibetille, niin saat sen kätevästi avattua maksutta TÄSTÄ LINKISTÄ!

Tässä parhaat palat viime vuoden MM-kisojen pronssiottelusta.