Video: Kanada iski yhden MM-kisahistorian dramaattisimmista tasoitusmaaleista – Sveitsille järkyttävä pettymys

Video: Kanada iski yhden MM-kisahistorian dramaattisimmista tasoitusmaaleista – Sveitsille järkyttävä pettymys

Kanada teki uskomattoman tempun puolivälierissä, sillä se tasoitti ottelun 0,3 sekuntia ennen loppua ja nappasi voiton lopulta jatkoajan päätteeksi.

Sveitsin ja Kanadan välinen ottelu oli alusta asti jännittävä ja tasainen eikä maaleilla liiemmin juhlittu. Avauserässä nähtiin yksi osuma, kun Sven Andrighetto osui ylivoimalla.

Kanada nousi ottelussa tasoihin ajassa 25:45, kun tähtihyökkääjä Mark Stone ohjasi kiekon Sveitsin maaliin. Toisessa erässä nähtiin vielä toinen osuma, kun Sveitsin kova ylivoima näytti jälleen mahtinsa. Tällä kertaa maalinteossa onnistui Nico Hischier, joka heilutti maaliverkkoa vain kolme sekuntia ennen erän loppumista.

Viime vuonna MM-finaalissa pelannut Sveitsi olikin tekemässä jälleen hurjaa paukkua, sillä maa johti aivan loppuhetkille asti ottelua ja oli lähettämässä Kanadaa lauluun.

Vaahteralehdet kuitenkin iskivät yhden MM-kisahistorian dramaattisimmista tasoitusmaaleista, sillä kiekko ylitti maaliviivan vain 0,3 sekuntia ennen summerin soimista. Osuman sai nimiinsä Kanadan puolustaja Damon Severson, jolle maali oli turnauksen ensimmäinen.

Sveitsi ei saanut kasattua joukkojaan tuosta henkisesti raskaasta tasoitusmaalista, vaan Stone ratkaisi Kanadalle välieräpaikan ajassa 65:07.

Kanada tasoitti ottelun 0,3 sekuntia ennen loppua

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!

Mark Stone ratkaisi ottelun jatkoajalla

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut