Kanada-Suomi näkyy ilmaiseksi TV:stä – näin aukeaa live stream

USA Kanada Suomi Nuoret Leijonat u20 mm-kisat
Kuva: Getty Images

U20 MM-kisojen lohkovaihe huipentuu todelliseen trilleriin, kun Kanada ja Suomi taistelevat lohkovoitosta. Näin katsot ottelun TV:stä.

Nuorille Leijonille megakerroin 34.00! Vain tänään!

Suomi ja Kanada ovat toistaiseksi edenneet voitosta voittoon, joten nyt toiselle on luvassa turnauksen ensimmäinen tappio. Kanadalaiset tiedetään kivikoviksi ja maa lähtee selvänä suosikkina otteluun. Suomella on kuitenkin kaikki mahdollisuudet yllätykseen, mikäli oma peli pysyy kasassa ja tehokkuus maalipaikoissa pysyy hyvänä. Yksi olennainen osa on myös jäähyttömyys, sillä Kanadan ylivoima on joka vuosi aivan järjettömän hyvää.

Mainos alkaa

Se on varmaa, että uusi vuosi ei voisi vaihtua enää yhtään tyylikkäämmin kuin Kanadan ja Suomen välisellä mittelöllä.

NÄIN KATSOT KANADA-SUOMI-OTTELUN SUORANA LÄHETYKSENÄ TV:STÄ

Jääkiekon U20 MM-kisojen televisio-oikeudet ovat tänä vuonna Discoveryn omistuksessa. Se tarkoittaa sitä, että pelit tulevat TV5:n sekä Dplay-palvelun kautta. Suomen ottelut näkyvät tietysti ilmaiseksi juuri TV5-kanavalta. Maksullisen Dplayn puolelta on nähtävissä kaikki turnauksen ottelut, mikä on poikkeuksellista, sillä aikaisemmin vain Suomen ottelut ovat olleet nähtävillä sekä tietysti turnaukset pudotuspelit.

Nyt kiekkofanit saavat todellista viihdettä loppuvuoteen sekä alkuvuoteen 2021, kun U20-pelaajien vauhdikkaita otteluita on tarjolla televisiosta jokaisena päivänä. U20 MM-kisojen otteluohjelma on tiivis ja sehän kelpaa enemmän kuin hyvin lätkäkansalle.