“V***u joo!” – Kanada “juhli” Itävalta-voittoa hivenen sarkastiseen sävyyn

Andrew Mangiapane Kanada

Kanada hukkasi viiden maalin johdon ottelussa Itävaltaa vastaan, mutta onnistui voittamaan. Joukkue ei voittoa erityisesti juhlinut.

Tiistai-iltana nähtiin sekä tämän kevään MM-kisojen että myös varmasti yksi koko kisahistorian hulluimmista otteluista, kun Kanadan ja Itävallan peli venyi jatkoajalle, vaikka pelin piti olla aivan paketissa jo kahden erän jälkeen.

Ottelu oli nimittäin 40 minuutin jälkeen Kanadan hyväksi jo 6-1. Tuollainen ero tarkoittaa useimmiten sitä, että peli on ohi ja varsinkin, kun kyseessä oli Kanadan ja Itävallan joukkueet, joiden välinen historia on Itävallan kannalta varsin murskaava.

Mainos alkaa:

Itävalta ei ollut ennen tiistaita tehnyt koskaan edes kolmea maalia ottelussa Kanadan verkkoon. Mutta tällä kertaa verkko alkoi heilua. Kolmannessa erässä Itävalta takoi peräti viisi maalia ja kuroi eron kiinni. Jatkoajalla Kanadan John Tavares kuitenkin sinetöi joukkueelleen voiton jatkoajan ensimmäisellä laukauksella.

Ottelun jälkeen Kanadan kopista kuvattu video kertoo siitä, ettei joukkue varsinaisesti nauttinut voitosta, joka tuli historiallisen sulamisen jälkeen. Varakapteeni Andrew Mangiapane marssi sisään virnistys kasvoillaan ja taputti sarkastisesti.

– Hyvä voitto, pojat, Mangiapane heitti.

– V***u joo, kuului korostetun riehakas vastaus toiselta puolen koppia.

Kanada “juhlii” jatkoaikavoittoa Itävallasta:

Katso myös: Itävalta teki MM-kisahistorian älyttömimmän nousun Kanadaa vastaan


Pelaajat:
Joukkueet: