Kanada järjesti hurjat murskajaiset Slovakian kustannuksella – Mason McTavish iski neljä maalia

Mason McTavish Kanada U20 MM-kisat - Pallomeri.net

Kanada jatkoi pelejään U20 MM-kisoissa kaatamalla Slovakian murskajaistyylisesti torstaina. Loppulukemat kirjattiin peräti 11-1.

Illan sankari oli kotijoukkueen kapteeni Mason McTavish, joka nakutti peräti neljä osumaa, joiden päälle hänelle merkittiin myös kaksi syöttöpistettä. Nuorukainen on Anaheim Ducksin ykköskierroksen kolmosvaraus viime kesältä ja hän sai jo viime kaudella vyölleen 9 peliä Ducksissa tehtaillen niissä pisteet 2+1.

Slovakiaa vastaan pelattu ottelu ratkesi jo avauserässä, kun Kanada eteni 4-0-johtoon. Toisessa erässä Logan Stankovenin 5–0-osuman jälkeen alkoi McTavish-show, kun hän tehtaili hattutempun. Lohtua Slovakialle toi Matej Kaslikin osuma.

Päätöserässä McTavish, Joshua Roy ja Zack Ostapchuk sinetöivät 11-1-loppunumerot.

Aiemmin neljä osumaa yhdessä pelissä alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa ovat kanadalaispelureista tehneet vain Mario Lemieux (1984), Brayden Schenn (2011) ja Maxime Comtois (2019).

Ihmetystä kisoissa ovat herättäneet yleisömäärät. Kanadan ja Slovakian välistä peliä yli 18 000 ihmistä vetävään Rogers Placeen vaivautui katsomaan vain 3216 silmäparia.

Kanada hurjasteli taululle murskalukemat:

Jos videot eivät näy, voit katsoa ne TSN:n Twitterissä.

Lue myös: Maalivahtivalmentaja Juha Lehtola sai kovan pestin – palkattiin Washington Capitalsin organisaatioon


Pelaajat: