Video: Kanadan veskari Darcy Kuemper pisti teatteriksi – jäätävä kuoleva joutsen pienestä pyyhkäisystä

Darcy Kuemper Kanada / Pallomeri.net

MM-kisojen ensimmäisessä välieräpelissä nähtiin naurettava tempaus, kun Kanadan maalivahti Darcy Kuemper yritti sukeltaa jäähyä USA:lle.

USA ja Kanada kohtaavat MM-kisojen ensimmäisessä välieräpelissä ja ottelun avauserä oli erittäin tiukka. Kanadan nopeahkon avausmaalin jälkeen kesti vähän aikaa ennen kuin USA sai koneensa käyntiin, mutta kun niin kävi, niin USA vyörytti säälimättä painetta Kanadan maalille.

Aivan avauserän lopulla tämä jatkuva vyöry toi esiin yhden lajin lieveilmiöistä, kun Kanadan maalivahti Darcy Kuemper päätti tehdä maalinedustilanteesta koe-esiintymisen mahdollista näyttelijänuraa varten.

USA:n Conor Garland oli kamppailemassa maalin edustalla ja vahingossa pyyhkäisi Kuemperia kypärään hanskallaan. Tämän jälkeen Kuemper heitti mailansa ilmaan, tarttui molemmilla käsillä päähänsä ja heittäytyi jäähän.

Tuomaristo ei miinaan mennyt, joten Kuemper nousi hetken kuluttua jäästä ylös kuin mitään ei olisi tapahtunut ja peli pääsi jatkumaan normaalisti. Toki Kuemper olisi ehdottomasti ansainnut rangaistuksen ääliömäisen epäurheilijamaisesta käytöksestään.

Huvittava lisäjuonne tilanteeseen on se, että Kuemper ja Garland ovat joukkuetovereita NHL:ssä, sillä molemmat pelaavat Arizona Coyotesin riveissä.

Kanadan Darcy Kuemper yrittää hankkia ylivoimaa nololla sukelluksella:

https://twitter.com/TheReplayGuy/status/1401144759289266178

Katso myös: Video: Fantastinen av-maali ratkaisi – Tyler Toffoli painoi kiekon Winnipegin rysään


Pelaajat:
Joukkueet: