Kamerun jäi kiinni räikeästä huijauksesta – lähes koko U17-maajoukkue paljastui yli-ikäiseksi

Kamerun U17

Kamerun aiheutti laajan skandaalin juniorijalkapallossa, kun maan alle 17-vuotiaiden maajoukkue paljastui yli-ikäiseksi.

Kamerunin alle 17-vuotiaiden jalkapallomaajoukkue on jäänyt kiinni kerrassaan roisista huijauksesta, kun suurin osa joukkueen pelaajista on paljastunut yli-ikäisiksi.

Kamerunin joukkueen oli määrä osallistua Keski-Afrikan mestaruusturnaukseen, mutta joukkueen pelaajien iät aiheuttivat epätietoisuutta, joten joukkueen kaikki pelaajat lähetettiin magneettikuvauksiin.

Magneettikuvauksilla kuvattiin ranteita sekä mitattiin luukasvua määrittämään pelaajien oikea ikä. Joukkueen 30 pelaajasta peräti 21 havaittiin olevan tosiasiassa yli 17-vuotiaita.

Kamerunin joukkue luonnollisesti suljettiin turnauksesta välittömästi. Tämä ei myöskään ollut ensimmäinen kerta, kun maa on ollut vastaavanlaisten syytösten kohteena.

Nykyään maan jalkapalloliiton presidenttinä toimiva jalkapallolegenda Samuel Eto’o on pyrkinyt kitkemään pois ikähuijauksia. Eto’o tuomitsikin tapahtuneen tuoreeltaan jyrkästi.

Tsekkaa myös: Uskomatonta mörhöilyä – Thaimaan maalivahti sössi pallon Indonesian hyökkääjälle, joka töpeksi varman paikan


Joukkueet: