Älytön moka – Kamerun joutuu karsintapeleihin ilman kapteeniaan, koska liitto lähetti kutsun itselleen

Choupo-Moting Kamerun / Pallomeri.net

Kamerun ei saa Afrikan mestaruuskisojen karsintaotteluihin mukaansa Bayernin Eric Maxim Choupo-Motingia, koska liitto muni kutsun kanssa.

Kamerun joutuu pelaamaan Afrikan mestaruuskisojen karsintalohkonsa viimeiset pelit ilman Bayern Münchenin Eric Maxim Choupo-Motingia. Kyse ei olisi siitä, etteikö Choupo-Moting olisi halukas pelaamaan ja etteikö päävalmentaja Toni Conceicao haluaisi kapteeniaan peleihin mukaan. Tällä kertaa kaiken takana on inhimillinen, mutta aivan mahdottoman nolo moka.

Kamerunin liiton oli näet määrä lähettää Choupo-Motingin seuralle sähköpostitse virallinen maajoukkuekutsu, mutta saksalaislehti Bild kertoo, että liiton päässä postia lähettäneelle henkilölle oli käynyt melko massiivinen ajatusvirhe. Bayernille tarkoitettu kutsu nimittäin lähti matkaan, mutta se päätyi bumerangina takaisin lähettäjälleen. Kamerunin liitto siis lähetti Choupo-Motingin maajoukkuekutsun itselleen.

Mainos alkaa

Näin ollen kapteeni on ulkona otteluista Kap Verdeä ja Ruandaa vastaan. Kamerunin onneksi paikka tammi-helmikuussa pelattaviin kisoihin on jo varma, joten jos virheen piti joskus tapahtua karsintapelien yhteydessä , niin tällä kertaa ajoitus oli lähestulkoon paras mahdollinen.

Tsekkaa myös: Vaasan kaupunki saapui hätiin – Sport saa tukipaketista ison siivun


Joukkueet: