Kamerun-pelaaja teki maalin Brasilian verkkoon – otti paidan pois ja lensi punaisella pihalle

Kamerun Vincent Aboubakar
Kuva: Getty Images

Kamerun jysäytti hirmuisen paukun, kun maa voitti jalkapallon MM-kisoissa suurimman mestarisuosikin Brasilian numeroin 1-0.

Kamerunin turnaus päättyi perjantaina upeaan voittoon, kun Brasilia kaatui numeroin 1-0. Voitto olisi voinut tuoda vielä jatkopaikan, jos lohkon toisessa ottelussa olisi tulos ollut suotuisa, mutta tällä kertaa Sveitsi nappasi pisteet ja toisen jatkopaikan.

Vaikka Brasilia säästeli perjantaina tähtiään, niin oli kentällä todella kovan luokan pelimiehiä. Kamerunilta ei varmastikaan moni odottanut edes tasapeliä, sillä sen verran suuri suosikki Brasilia oli.

Brassit hallitsivatkin peliä, mutta Kamerunin pelaajat antoivat kaikkensa ja se palkittiin. Ottelun voittomaali nähtiin lisäajalla, kun Vincent Aboubakar puski pallon maaliin. Mies otti tuuletuksen yhteydessä paidan pois ja se tuli kalliiksi, koska alla oli keltainen kortti. Aboubakar saikin toisen keltaisen kortin ja lensi sitä myötä punaisella kortilla ulos.

Kamerun-tähti tuuletti voittomaalia ja lensi ulos

https://www.tiktok.com/@_kk.gamer10_/video/7172685940022840581?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7033493539540649474


Pelaajat: