Video: Jorge Masvidal kukkoili UFC 261:n pääottelussa – Kamaru Usman otti raa’asti luulot pois

Kamaru Usman vs Jorge Masvidal UFC 261 / Pallomeri.net

Kamaru Usman tyrmäsi Jorge Masvidalin UFC 261:n pääottelussa. Masvidal kukkoili Usmanille ja avasi tälle väylän tyrmäysiskun antamiselle.

Kamaru Usman puolusti onnistuneesti UFC:n välisarjan mestaruusvyötään voittamalla Jorge Masvidalin UFC 261:n pääottelussa. Ottelu oli parivaljakon toinen kohtaaminen. Usman voitti ensimmäisen ottelun tuomariäänin, mutta tällä kertaa ero oli selkeämpi.

Ottelu nimittäin ehti vain alle toisen erän puolivälin, kun kaikki oli ohi. Masvidal elehti ylimielisesti yrittäen ärsyttää Usmania, mutta tämä osoittautui huonoksi peliliikkeeksi Masvidalin kannalta.

Mainos alkaa

Masvidalin suojaus pysyi alhaalla ja näin hän itse avasi väylän tulevalle tappiolleen. Usmanille nimittäin aukesi väylä kerrassaan jäätävään oikean käden iskuun, joka pamahti surutta päin Masvidalin lärviä.

Masvidal tippui välittömästi kanveesiin, mutta ei menettänyt tajuntaansa, joten Usman kävi leipomassa vielä muutaman iskun ennen kuin tuomari oli nähnyt tarpeeksi ja totesi, ettei Masvidalilla ollut enää mitään mahdollisuuksia puolustaa itseään.

Kamaru Usman pamauttaa Jorge Masvidalilta lamput sammuksiin:

Katso myös: Video: Chris Weidmanin jalka katkesi järkyttävästi – Uriah Hall voitti UFC-ottelun antamatta yhtään iskua