Sensaatio on valmis! – KalPa lähetti Ilveksen kesälomille, kohtalo sinetöityi omalla maalilla

KalPa lähettää Ilveksen kesälomille

Liigan mestarisuosikkeihin kuulunut Tampereen Ilves lähti hämmästyttävästi kesälomille, kun KalPa voitti ottelusarjan voitoin 4-1.

Liigakevään ensimmäinen suuri sensaatio on valmis. Runkosarjan seitsemänneksi jäänyt KalPa nimittäin kepitti runkosarjassa kakkoseksi itsensä pelanneen Ilveksen viidennessä puolivälierässä maalein 4-2 ja vei koko ottelusarjan nimiinsä voitoin 4-1.

Ilves laskettiin yhdeksi suurimmista mestarisuosikeista, joten yllätys oli iso, varsinkin kun ottaa huomioon ottelusarjan lukemat. Sarjan viimeinen peli ratkesi toisessa erässä, kun vierasjoukkue iski kiekon kahdesti Ilveksen reppuun reiluun minuuttiin.

Mainos alkaa:

Voiton sinetti oli Jaakko Lantan nimiin merkitty 4-2-maali, mutta hidastus paljasti, että maalissa oli Ilveksen kannalta kiusallinen lisäsyvyys. Maali nimittäin syntyi siksi, että Jani Nyman ohjasi kiekon epähuomiossa oman maalivahtinsa längistä sisään.

Tamperelaisyleisö pöyristyi näkemästään ja Ilveksen joukkue lähti jäältä pukukoppiin kovaäänisen vihellyskonsertin saattelemana.

KalPa teki ratkaisevan eron taululle jo toisessa erässä. Ilveksen Jani Nyman ohjasi Jaakko Lantan nimiin merkityn maalin omaan verkkoon:

Katso myös: Jälleen paitsiomaali! – Ilves iski selvän paitsion jälkeen KalPan verkkoon


Joukkueet: ,