Liiga-vihjeet: KalPa – TPS | Lauantai 23.1. klo 17:00

NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Liiga-vihjeet lauantaille tulevat ottelusta KalPa – TPS, jonka molemmat osapuolet viilettävät tällä hetkellä kolmen ottelun voittoputkessa.

TPS saapuu Kuopioon varmasti täynnä itseluottamusta, sillä käviväthän turkulaiset perjantaina hakemassa Kärpistä voiton lukemin 1-2. Ei toki sovi vähätellä myöskään KalPaa, sillä tekihän se saman tempun tiistaina 1-4-numeroin.

Molempien joukkueiden meno on viime aikoina ollut vakuuttavaa, mutta TPS:n puolelle vaakakuppi kääntyy sen myötä, että viimeisen 10 ottelun saldo on 7 voittoa, kun taas KalPa on samalla ajanjaksolla napannut 5 voittoa.

Joukkueet kohtasivat toisensa viimeksi marraskuun lopussa, ja tuolloin KalPa vei homman nimiinsä jatkoajalla lukemin 2-3. Myös tänään on edessä ennakolta tasainen ottelu.

Mainos alkaa

TPS X2 kelpaa kertoimensa puolesta vallan mainiosti lapulle – sen verran kovaa ja tasaista mustavalkoisten tekeminen on viime aikoina ollut.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!