Video: KalPa-pakille kävi kylmät – teki upean ohjurin, mutta omaan maaliin

Kim Nousiainen KalPa / Pallomeri.net

KalPa-pakki Kim Nousiainen teki erittäin upean ohjausmaalin eikä jättänyt veskarille mitään saumaa. Harmi vain, että hän pisti kiekon omaan reppuun.

KalPa hävisi todella tärkeän vierasottelun TPS:lle maalein 4-2 ja ottelu lähti KalPan kannalta aivan väärään suuntaan heti avauserässä. KalPan nuori lupaus Kim Nousiainen menetti ensin kiekon TPS:n Zach Budishille, joka katkonsa jälkeen haki kiekon kulmasta ja syötti sen luukulle.

Nousiainen yritti paikata aiempaa erhettään katkaisemalla Budishin syötön. Hän yritti huitaista kiekon päätyyn, mutta osuikin maalinteon kannalta täydellisesti, sillä hän livautti kiekon aivan omaan maalinsa yläkulmaan ohi takatolpalle matkalla jo olleen maalivahti Eero Kilpeläisen.

Mainos alkaa

KalPa on luisunut jo varmalta näyttäneeltä pudotuspelipaikalta uhan alle. 53 kierroksen jälkeen KalPa ja Ässät ovat molemmat keränneet 70 pistettä, mutta TPS hengittää yhä niskaan yhdeksän pisteen päässä, joten turkulaisilla on yhä pieni oljenkorsi olemassa ja KalPan viime aikojen kompurointi tulee tekemään taistelun hyvin jännittäväksi.

KalPa-pakki Kim Nousiainen ohjaa kiekon omaan maaliin:

Katso myös: Video: Lämärikunkku Martin Frk pyssytti niin kovaa, että kiekko jumittui maaliverkkoon


Pelaajat:
Joukkueet: