KalPa julkisti uudet maalivahdit ensi kaudeksi – Eero Kilpeläinen palaa Liigaan

Mikko Kuukka JYP KalPa / Pallomeri.net

KalPa laittaa maalivahtiosaston täysin uusiksi ensi kaudeksi, sillä seura kertoi tehneensä sopimukset Eero Kilpeläisen ja Samu Perhosen kanssa.

SM-liigan kaikkien aikojen nollapelitilaston kärkipaikkaa hallussaan pitävä Kilpeläinen pelasi edellisen kerran KalPan paidassa kaudella 2016-2017, jolloin mies valittiin koko sarjan parhaaksi maalivahdiksi. Viime kaudella maalivahti edusti SHL-seura Örebrota, josta Kilpeläinen siirtyy nyt takaisin kasvattajaseuraansa.

– Saimme loppukaudesta tietoomme, että meillä voisi olla mahdollisuus saada Eero palaamaan kasvattajaseuraansa. Tähän mahdollisuuteen oli todella helppo tarttua, sillä tiedämme Eeron tason huippumaalivahtina. Eero on myös viimeisen päälle huippu-urheilija ja sitä kautta hän tuo hyvää esimerkkiä joukkueelle siitä, miten harjoittelu pitää päivittäin hoitaa huipulle päästäkseen, KalPa Hockey Oy:n toimitusjohtaja Toni Saksman kertoo tiedotteessa.

Mainos alkaa:

KalPan maalivahtiosaston täydentää viime kaudella KooKoossa pelannut Samu Perhonen. 26-vuotias maalivahti teki KalPan kanssa kaksivuotisen sopimuksen. Myös Kilpeläisen sopimus on kaksivuotinen, mutta siinä on toiselle vuodelle optio ulkomaille siirtymisestä.


Pelaajat:
Joukkueet: