KalPa sai huojentavia uutisia – altistuneilla ei tartuntoja, työt jatkuvat tiistaina

Otto Leskinen kalpa montreal canadiens - pallomeri.net

KalPa sai mahtavia uutisia, kun paljastui ettei yksikään taannoisessa Kärpät-ottelussa altistuneista pelaajista ole saanut koronatartuntaa.

Kalpa tiedottaa, että kaikki koronavirukselle altistuneet pelaajat ovat saaneet negatiiviset testitulokset. KalPa pääsee näin ollen palaamaan töihin ensi viikon tiistaina ja saa vieraakseen TPS:n.

Altistuneet pelaajat asetettiin karanteeniin Kärppiä vastaan pelatun kamppailun jälkeen, kun yksi ottelussa pelanneista Kärppä-pelaajista oli antanut positiivisen koronanäytteen.

Liiga selvitti älykiekkodataa prosessoivan Wisehockey-järjestelmän kautta, että kaikkiaan 13 KalPan pelaajaa olisi altistunut koronavirukselle ottelun aikana. Pelaajat joutuivat välittömästi karanteeniin, joka päättyy siis ensi viikon maanantaina.

– Tämä oli erittäin mieluisa uutinen. Olemme tehneet koko organisaation voimin toimenpiteitä turvallisuuden varmistamiseksi niin arjessa kuin ottelutapahtumissa. Näin toimimme jatkossakin, KalPan urheilujohtaja Anssi Laine kommentoi seuran tiedotteessa.


Joukkueet: