Kalle Samooja supersuoritti Sveitsissä – 62 lyönnin kierros ja nousu Rory McIlroyn tuntumaan

Kalle Samooja supersuoritti Sveitsissä – 62 lyönnin kierros ja nousu Rory McIlroyn tuntumaan

Kalle Samooja pelasi European Tourin Omega Masters -kisan toisen päivän mahtavasti 62 lyöntiin ja nousi jakamaan kisan viidettä sijaa.

Superkierros nosti turkulaisen yhteistuloksen -11:een. Sveitsissä pelattavan kisan avauskierroksen hän pelasi 66 lyöntiin ja perjantaina korttiin tuli 71 lyöntiä.

Lauantaina varsinkin etuysi oli mestarillista suorittamista, sillä Samooja teki peräti neljä birdietä ja yhden eaglen.

– Sain kierrokselle todella hyvän startin. Etuysi pelataan aika vaikeana. Hyviä lyöntejä ja putteja sisään. Seiskalle puukolmonen muutamaan metriin ja putti salkkuun.

Tason parannukseen Samooja löysi selkeät syyt.

– Aikamoinen käännös pelissä kahteen edelliseen päivään verrattuna. Lähettelin Piltzille (valmentaja Mika Piltz) pari videota eilen, ja hän antoi kotisohvalta punaviinilasi kourassa pari tipsiä, mitkä paransivat lyömistä huomattavasti. Alkuasento alkoi löytymään ja sitä kautta vapaus lyömiseen, Samooja taustoitti pilke silmäkulmassa Facebook-sivuillaan.

Suomalaispelurin kanssa samassa tuloksessa ennen päätöspäivää on muiden muassa Tommy Fleetwood. Rory McIlroy puolestaan on lyönnin etumatkalla.

– Onhan tässä huippuasetelmat huomiselle. Koitetaan saada pää pois pilvistä iltapäivän aikana, että olen iskussa huomenna heti alusta alkaen.

Kisaa johtaa Australian Wade Ormsby. Kokonaistilanteen voit tsekata Omega Mastersin sivuilta.

Jaa tämä:


Pelaajat:

Aiheeseen liittyvät julkaisut